Bli ledare!

Bli ledare och kliv in i en ny gemenskap, eller en gemenskap du kanske tillhörde som barn. Vi har många barn som vill börja hos oss som vi tyvärr inte kan ta emot just nu då vi saknar ledare till flera avdelningar.

Att vara redo är ingenting du är, utan någonting du blir. Nu söker vi fler ledare så att fler barn kan bli redo att göra spännande och roliga saker tillsammans. Du behöver inte ha varit scout tidigare, vi lär dig allt du behöver veta. (Som att sätta upp ett tält t.ex.). Läs mer på bliscout.nu eller hör av dig till oss i Linghems Scoutkår så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Inom Scouterna finns det också massvis med kurser inom såväl ledarskap som friluftsliv, hantverk och annat som faller in under scouting, så ta gärna chansen att utveckla dig själv också, tillsammans med andra!

Alla kan inte göra allt, men många kan göra något!