Upptäckarna

I Scouterna gör du spännande upptäckter varje dag. Upptäckarscout blir man när man är tio år.

alder-upptackareMånga har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Upptäckare direkt. I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Våra yngsta Upptäckare träffas på tisdagar 18.00-19.30 ihop med Spårarna. Våra äldre Upptäckare träffas onsdagar 18.30-20.00 ihop med våra yngsta Äventyrare.

Vill du börja i någon av dessa avdelningar kan du maila direkt till jagvillbliscoutnu@gmail.com eller anmäla dig här.

Terminsplaneringen för höstterminen 2018 hittar du här nedanför när den är klar! Titta gärna på våra äldre planeringar så länge om du vill veta lite mer om vad vi gör.