Familjescouting

baver

Nu tar familjescoutingen uppehåll, men här kan ni läsa vad vi gjort under vårterminen 2016! Har du barn i åldern 4-6 år och tycker att vi ska fortsätta med familjescouting får du gärna höra av dig till oss!

Välkomna att prova på familjescouting!

Linghems scoutkår startar nu en ny scoutgrupp med fokus på barn mellan cirka 5–7 år.

Barnen deltar tillsammans med en anhörig eller annan vuxen i aktiviteterna. Naturligtvis är barn eller syskon som är yngre eller äldre välkomna att vara med också, men aktiviteterna kommer att rikta sig i huvudsak till 5–7-åringar. Varken barn eller vuxna behöver några förkunskaper. Det är viktigt att ha oömma och väderanpassade kläder eftersom vi alltid kommer att vara ute.

Vi träffas första söndagen i månaden. Vi leker, testar lite scoutgrejer, pratar lite om vad scouterna är, och bjuder på något gott. Träffarna kommer att delvis vara planerade av våra äldre scouter, som också kan berätta lite vad de gör på sina träffar.

Eftersom det är en ny aktivitet vi har i scoutkåren så kommer hela terminens möten vara av prova-på-karaktär och kostnadsfria.

Vårens övriga möten kommer att hållas den 6 mars, 3 april och 1 maj kl. 14–15.

program_symbol_500x500px

Program

7/2 Samling vid scoutgården. Terminsstart! Vad kan vi om scouterna, lekar, nånting gott.

6/3 Samling vid scoutgården. Vi låter våra äldsta scouter visa lite sjukvård, surrning och leker lekar.

3/4 Samling vid nya grillplatsen i skogen! Testa scouting, hinderbana och naturbingo.

1/5 Samling vid scoutgården. Vi bygger en sjö och paddlar lite kanot…

Anmälan

Föranmälan är inte nödvändig, men maila gärna jagvillbliscoutnu@gmail.com eller via kontaktformuläret här på hemsidan för att underlätta vår planering!